יום רביעי, 25 במאי 2011

גבינה צהובה בסוף הארוחה ושיניים בריאות

האם אתה יודעים כי גבינה צהובה הינה חטיף בריא לשיניים ? 

בנוסף למקור  גדול של סידן נחוץ, הגבינה גם עושה את חלקה כדי להילחם בעששת.

גבינות צהובות כגון: צ 'דר, שוויצרית, מוצרלה, יכולות להגביר  את הפרשת הרוק המאפשר סילוק שאריות מזון מהשיניים והגנה מפני חומציות המחלישה את מבנה השן. משמעות הדבר היא גבינה צהובה משבשת את התפתחות עששת, במיוחד כאשר נאכלת  כחטיף או בסוף ארוחה.

סידן וזרחן שבגבינה  מונעים ירידה ברמת החומציות של רובד פלאק ומאפשרים רמינליזציה (התחדשות של מנרלי השן) של השן.



תגובה 1: